Wij zien de mens achter het bedrijf, niet alleen de cijfers

Jou en je bedrijf veilig houden in je financiële zaken. En je boekhouding tot in de puntjes geregeld hebben. Dat is onze prioriteit en daar besteden we veel tijd aan. Wij zijn geen boekhouders die alleen je bonnetjes verwerken. Sterker nog, dat doen we het liefst zo min mogelijk en laten we over aan ons geniale boekhoudsysteem. 

Wij praten liever met jóú. Wij zien de mens achter het bedrijf en kijken niet alleen naar de cijfers. En daardoor zien wij problemen al voordat jij ze zelf ziet. We wijzen je er dus op als we zien dat je dingen doet die niet werken en we zijn er voor je als het niet zo lekker met je gaat. 

Dan trappen we op de rem. We pakken je op, stoffen je af en maken samen een nieuw plan. En natuurlijk vieren we ook je successen met je.
“Esther is de perfecte sparringpartner. Zij heeft vanaf het begin mijn boekhouding goed ingericht en bijgehouden. Zij is heel kundig, open, proactief en staat altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en te adviseren over administratie, belastingen en andere financiële zaken. Daarnaast is Esther een fijn mens met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.”
Maja

Laat je boekhouding voor je werken

Je boekhouding is de spil van je bedrijf. En natuurlijk zeggen wij dat, we zijn tenslotte een boekhoudkantoor. Maar we geloven dat het ook echt zo is. We wéten dat het zo is. Als je boekhouding op orde is, weet je altijd hoe je ervoor staat en kan je snel sturen. En soms ook een risico nemen. De meeste boekhouders willen niet dat je risico’s neemt, maar wij hebben zelf jarenlange ervaring met ondernemen en weten dat ondernemen júíst bestaat uit risico’s nemen. 

Daarom helpen wij je om dat soort beslissingen te nemen. We vertellen je heel concreet wat er kan, wat er niet kan en wat de risico’s zijn. Zo neem jij af en toe een risico, maar wel op een verantwoorde manier.
“Esther is een superwoman! 
Ze is niet alleen heel goed in haar vak, maar ook super menselijk. Een luisterend oor, een schouder, het kan. 
Esther bekijkt alles vanuit de klant en dat is erg fijn. Het is een vrouw uit de praktijk die het klappen van de zweep kent!”
Patrick

Boekhouder in Spijkenisse én online

Boekhoudkantoor Jazz zit in Spijkenisse, maar laat je daar niet door tegenhouden. We helpen ondernemers door heel het land en dan doen we alles gewoon telefonisch en via mail. We werken met online boekhoudsoftware (lekker in de cloud) waardoor je altijd toegang hebt tot je boekhouding. En wij natuurlijk ook, zodat we alles voor je kunnen regelen. Wil je toch langskomen in ons thuiskantoor? Mag natuurlijk gewoon. Liever telefonisch contact of even videobellen? Ook geen enkel probleem. Online of bij ons in Spijkenisse, wij staan voor je klaar.

Opper-Jazzer: Esther Evers

Esther is de eigenaresse van Boekhoudkantoor Jazz en staat ook wel bekend als De Probleemoplosser. Word jij moe van al die cijfers? Esther kan er geen genoeg van krijgen. Ben je in paniek over je boekhouding? Esther wordt er juist rustig van. Hoe dramatischer je boekhouding eraan toe is, hoe kalmer Esther wordt. Maar daar houdt de kalmte dan ook wel op, want als je Esther spreekt is het vooral gezellig. Want dat klassieke beeld van de introverte boekhouder? Daar doet zij dus mooi niet aan mee. Ze kletst graag met je over je bedrijf en je cijfers. Maar ook over hoe het met je hond gaat en waar je naartoe gaat op vakantie. En belangrijker: ze helpt je met al je vragen over je boekhouding. Ze brainstormt met je. En tussen neus en lippen door geeft ze je zo maar waardevol bedrijfsadvies. Oh, en je moet wel tegen een grapje kunnen.

Dit is Esther

Ik ben al ondernemer vanaf mijn 17e. Ik heb een detailhandelzaak en een import-en-exportbedrijf gehad, en ik had al in de jaren negentig een webshop. En met die ondernemingen heb ik alles al een keer meegemaakt, van hoge pieken tot diepe dalen. Daar heb ik ontzettend veel van geleerd en daardoor kijk ik anders tegen de dingen aan dan de gemiddelde boekhouder.

Uiteindelijk moest ik stoppen met mijn import-en-exportbedrijf omdat bleek dat mijn zoon een spierziekte had (Becker spierdystrofie). Ik zat veel in het buitenland en dat kon niet meer. Ik wilde vanuit huis gaan werken zodat ik er altijd voor hem kon zijn. Maar hoe? Uiteindelijk besloot ik om boekhouder te worden, omdat mijn eigen accountant, Frans, me dat aanraadde. Hij had al die jaren gezien hoe ik mijn eigen boekhouding bijhield en was ervan overtuigd dat het mijn verborgen talent was, omdat hij nog nooit een fout had kunnen ontdekken.

Ik vertrouwde zijn oordeel, volgde de opleiding tot boekhouder en Frans werd mijn mentor. Hij hielp me mijn eigen boekhoudkantoor op te richten en kwam elke week bij me langs om me de kneepjes van het vak te leren. Hij stond altijd voor me klaar. Na 1,5 jaar vertelde hij me dat hij ermee stopte omdat hij al 2 jaar ziek was en nog maar kort te leven had. Zijn laatste jaren heeft hij doorgebracht om al zijn kennis aan mij over te dragen, terwijl hij daar zelf helemaal niks bij won. En daar zal ik hem altijd dankbaar voor zijn.

Frans had gelijk: boekhouden bleek mijn verborgen talent. En met cijfers bezig zijn vind ik heerlijk. Ik word er dolgelukkig van en hou ervan als ik problemen mag oplossen. Ik geniet van het vele contact met mijn klanten, want ondernemers helpen met goede adviezen en duidelijkheid is het liefste wat ik doe. Dan loop ik over van blijdschap en enthousiasme! En iedere dag denk ik aan Frans en bedank ik hem dat hij me op dit pad heeft gezet.
De menselijkheid van Esther
 sprak me aan om bij haar 
mijn boekhouding te doen. 
Top Boekhoudster en een 
goed mens.


Johnny
Esther is de beste! Ze staat 
altijd voor je klaar. Niet 
alleen voor je boekhouding, 
maar ook om over je bedrijf 
te brainstormen.


Ajda
Esther is een fantastische 
boekhouder! Ze is 
GOUDeerlijk en denkt heel 
erg mee met je. Ze is meer 
dan een boekhouder! 
Bedankt!

Lloyd
Copyright © 2024 All Rights Reserved