Jazz: jouw Yuki-boekhouder


Als jij bent zoals de gemiddelde ondernemer, dan is boekhouden niet per se je hobby. Misschien vind je het zelfs wel vreselijk. Je snapt heel goed dat het voor je bedrijf essentieel is om je administratie bij te houden. Dat het je helpt om je bedrijf te sturen. Maar doen… nah, je bent liever aan het ondernemen. Want boekhouden kost je meer tijd dan je wilt, en je vraagt je regelmatig af of je het wel goed doet. En wat het extra lastig maakt, is dat die cijfers soms toch best lastig te begrijpen zijn. Daarom werken we bij Jazz met Yuki, een online boekhoudsysteem waar jij én je boekhouder heel blij van worden.
Altijd realtime 
inzicht
Helder en 
overzichtelijk

Bijna volledig 
geautomatiseerd

De voordelen van Yuki

Op maat samen 
te stellen
Op je laptop, 
telefoon en tablet

Te koppelen met al 
je systemen

Maak het jezelf gemakkelijk met Yuki én een goede boekhouder

Veel online boekhoudprogramma’s zeggen dat je er weinig tijd aan hoeft te besteden, omdat ze een hoge automatiseringsgraad hebben. Maar vervolgens zit je alsnog van alles zelf te doen. Schiet je weinig mee op dus. Daarom gebruiken wij Yuki. Dit online boekhoudprogramma heeft écht een hoge automatiseringsgraad, want 90% van je boekhouding gaat praktisch vanzelf. Dat is niet alleen fijn voor jou (meer tijd om te ondernemen!), maar ook voor ons. Wij hoeven jouw schoenendoos met bonnetjes namelijk niet te sorteren of al je boekingen handmatig in te voeren. Dat gaat gewoon allemaal vanzelf. Daardoor kunnen wij scherpe pakketprijzen rekenen én hebben we veel meer tijd om jou te adviseren. En daar draait het uiteindelijk natuurlijk om als je gaat boekhouden met Jazz.

De mogelijkheden met Yuki

Yuki is geweldig. Daar kunnen we gewoon niet omheen. Yuki helpt je om je boekhouding zo makkelijk mogelijk te maken. Jij hoeft alleen maar een foto te maken van dat ene bonnetje of die factuur, en Yuki doet de rest. Een voordeel van zo min mogelijk handmatig werk, is dat de kans op fouten ook veel kleiner is. Daarnaast denkt het programma ook nog eens met je mee. Als jij iets vergeet, krijg je gewoon even een seintje. Zo heb jij je boekhouding dus altijd op orde.

Altijd overzicht

Met Yuki krijg je een compleet en superduidelijk overzicht van je openstaande facturen en de belangrijkste cijfers. In het dashboard zie je het allemaal in één oogopslag. En extra handig: wij communiceren met je via Yuki. Ook dat is dus lekker overzichtelijk. Je vindt al onze vragen en opmerkingen gewoon op 1 plek. Dus niet langer grasduinen in je e-mailbox op zoek naar de ene mail van ons waar je nog op wilde antwoorden.

Koppel je online boekhouding aan al je andere systemen

Een webshop, een kassasysteem, een salarisadministratie, 
je bankgegevens. Al die dingen koppel je gewoon aan Yuki. 
Hoe handig is dat? Het aantal koppelingen dat mogelijk is, 
is bijna eindeloos. Zo maak je van je bedrijf een goed geoliede 
machine, waarin alles met elkaar communiceert. 
Dat maakt ondernemen een stuk makkelijker en efficiënter.

Altijd en overal je boekhouding inzien

Met Yuki heb je altijd realtime inzicht. Je loopt dus nooit meer achter de feiten aan, want je cijfers zijn altijd up-to-date. En omdat je boekhouding in de cloud staat, kun je altijd en overal inloggen. Fijn als je even snel moet schakelen, maar je toevallig niet thuis achter de computer zit. Want jij logt gewoon even in op je telefoon op tablet. Zo weet je altijd en op elke plek hoe je bedrijf ervoor staat. Extra voordeeltje: als je computer crasht, is je boekhouding veilig in de cloud en ben je niks kwijt.

En er kan nog veel meer

Met Yuki doe je nog veel meer dan alleen boekhouden. Je kunt het basispakket namelijk uitbreiden met allerlei extra functies:

• Automatische facturen sturen.
• Incasso’s regelen.
• Urenadministratie bijhouden.
• Geautomatiseerde workflows opstellen zodat jij en je team efficiënter samenwerken.
• Financiële overzichten per project.
• Betaallijsten maken en betalingen van tevoren klaarzetten.

Een online boekhoudprogramma op maat? Met Yuki kan dat gewoon

Je snapt het inmiddels wel: met Yuki is heel veel mogelijk. Het is voor de nieuweling soms zelfs een beetje overweldigend. Maar geen zorgen, daar heb je ons toch voor? Wij bespreken met je wat je nodig hebt voor je bedrijf en wat je verwacht van een boekhoudprogramma. Op basis daarvan bekijken we welke extra features we toevoegen aan je boekhoudpakket.

En ben je bang dat je als eenmanszaak veel geld kwijt bent aan zo’n boekhoudprogramma waarmee je allemaal dingen kunt die jij helemaal niet nodig hebt? Hoeft niet. Yuki is uit te breiden met verschillende extra functionaliteiten, maar er is ook een basispakket. Niet al die extra’s, maar nog steeds heel uitgebreid. Dus als jij geen projecten hoeft te managen of niet met incasso’s werkt, dan neem je die extra’s gewoon niet. Zo stellen wij Yuki helemaal op maat voor je samen, zodat je een boekhoudpakket hebt dat helemaal is afgestemd op jou en je bedrijf. Dus of je nu zzp’er bent, of een MKB’er met een paar man personeel, of een groot bedrijf, Yuki is altijd geschikt voor jouw onderneming.

Haal het maximale uit je bedrijf met Yuki en je boekhouder van Jazz

Eerlijk, deze pagina is te klein om alles te vertellen wat je met Yuki kunt. Daarom delen we dat graag met je in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dat kan online, maar ook in Spijkenisse. We bespreken wat Jazz voor je kan betekenen en hoe de combinatie van Jazz en Yuki jouw leven als ondernemer een stuk leuker, overzichtelijker en makkelijker maakt. Zo zet jij de volgende stap naar meer focus op je bedrijf en naar meer groei.
Neem contact op
Copyright © 2024 All Rights Reserved